Caută

Translate

joi, 10 octombrie 2019

Colecție ANIMALE II

Cum se face de scoicile s-au interpus printre insecte doar Darwin poate emite o ipoteză sau cineva care are Atlasul Zoologic la îndemână.
Dar ideea este să înveți din greșeli și să încerci să nu greșești DECI greșelile nu pot fi decât în trecut...sau greșesc ?


Pentru un filatelist erudit este ușor de deslușit enigma acestui cocktail, dacă studiem primul rând de insecte care face tranziția ... te-ai prins?
Evident că merg la cacealma, pe timpul acela zahărul și uleiul era pe cartelă, portocalele creșteau (doar câte una) doar de Crăciun și puiul era CGG (cap, gât și gheare) așa că este imposibilă varianta : fructe de mare ;)











Se știe că cele mai importante timbre sunt cele neștampilate așa că  pentru fiecare timbru neștampilat din COLECȚIE „am plătit” mai scump. La fel de adevărat este că atunci când găseam neștampilate în plicuri, vedeam cu ochii minții îmbogățirea inevitabilă.


După această intruziune ar fi fost culmea aroganței ca timbrele să fie așezate după criterii dictate de 2-3 tratate de etemoto etepu  etomologie, deci nu, nu este cazul





nu orice muscă face miere și evident că nu orice muscă este „muscă”






.... la umbra unui vechi castel


Gata, s-a terminat comedia ! Am pus plasă la geamuri!

Spoiler alert : în episodul următor vă invit la o endoscopie gastrică